KELIME OYUNLARI ...... KEL iME KOYUNLARI....KELİMELİ UNLU MAMÜLLERİ..........K.ELİME OY OY OY UMA THURMAN LARI...

İlginç Haberler (Agir Oturum)


Eşinin üzerine oturarak ölümüne neden oldu

Eşinin üzerine oturarak ölümüne neden olmakla suçlanan 128 kilogram ağırlığındaki otobüs şoförü, ihtiyatsızlık sonucunda ölüme sebebiyet verdiği gerekçesiyle Hildesheim Eyalet Mahkemesi tarafından 2 bin 580 Euro tecilli para cezasına çarptırıldı.

Son derece trajikomik bir olay, gulsek giden bir insan cani ayiptir gunahtir. Gulmesek dicem ama buna da gulmessen neye guluceksin arkadas. Kac kisi ustune birisi oturup da olebilir bu dunyada. Ne sacma olum Ya Rabbim. Olasi mezar tasi yazilarini dusunuyorum da gece gece koptum vallahi.. "Hayatin yukunu tasiyamadi". Diyelim ki kadin hafif mesrep bisey: "En azindan olumu agir oldu".

Bu haberden sonra. Onceki kurbanlar aklima geliyor. Bu kurbanlar tabii ki insan degil. Birisi kedi birisi kopek. Kopek olan Akrep Nalan'in Bahtiyar adli kopegi, kedi olansa BBG nin kaprisli kedisi rahmetli Gizmo. Olunun arkasindan konusulmaz. Lafimi geri aldim. Elif diye bir silindir ustunden gecmisti hayvancagizin. Gunlerce konusulmustu, BBG severler yas icindeydi. Hatirliyorum da o kadar sehit verdik bu kadar uzulen olmamisti. Cidden yaziklar olsun bu millete.

Bi an Bahtiyar ya da Gizmo olun. Evcil Hayvan Dukkanindasiniz ve musteri geliyor. Elif ya da Akrep Nalan sizi aliyor. Dunyanin en sansli hayvani hissetmezmisiniz? Bunlar nerden baksan gunde 1 kuzuyu goturur kalanlar bile size yeter. Aclik yok sefa var. Sisman ve cirkin olduklarindan dogru duzgun arkadaslari ve sevgilileri olmadigindan sizinle ilgilenirler, caniniz da sikilmaz. Tek dostlarisinizdir gozu gibi bakarlar. Daha nolsun di mi? Bok oyle.. Lan ben Akrep Nalanla bi gece kalsam ertesi gun etrafinda ates yakip kendini sokuyor mu sokmuyor mu diye denerim. Sokmuyosa da yanar zaten. Cekilirmi lan bu iskence. Seviyo sanir ama her gun kemiklerini kutletir. Ic organlarin yer degistirir anim allah. Bu hayvancagizlar da intihar ettiler bence. Dusunduler tasindilar en acisiz olum hangisi diye.. Kendilerini assaga atsalar kiriklar, cikiklar, ic kanama, 4 ayak ustune dusmek derken garantisi yok. Iyisi mi koltuga tunuyelim en kesin ve ani olum bole olur diyerekten bu iskenceye son verdiler. Nur icinde yatin canlarim.

Habere donucek olursak, nedense amcamizin bir otobus soforu oldugu vurgulaniyor. O kadar fazla bilgi verebilecekken ne bileyim kac yillik evli olduklari, kac cocuklari vardi, hangi takimi tutarlardi kac kere sevisirlerdi falan filan varken, OTOBUS SOFORU!! Yahu her agir vasita tasiyan insan agir olmak zorundamidir yani. Nedir bu genellemeler, kaptanlar her limanda sevgili bulurlar, pilotlardan zaten bi ucanla bi kacan kurtulur, memurlarin duzenli hayati vardir. Koylu Mehmet ile de Kinali kuzu arasinda dedikodular eksik olmaz. Atin su at gozluklerini gelecege daha aydinlik bakin.

Alman Mahkemesini de tebrik edemicem. Olayi kaza olarak algilayip benim laptop fiyati kadar bir ceza vermis.Ben pesin verdim bunlar onu bile erteletmis. Napiym lan para pok aliyorum kiskanmayin gipta edin...

Kalin saglicakla...

1 yorum:

aylak leydi dedi ki...

BBG evinde rahmetli olan kedinin katil zanlısı Elif değil Azizcan'dır. (o da bir candır)Bilgi çok sağlam kaynaklardan alınmıştır. Bilginize...