KELIME OYUNLARI ...... KEL iME KOYUNLARI....KELİMELİ UNLU MAMÜLLERİ..........K.ELİME OY OY OY UMA THURMAN LARI...

küllük (26 Ekim 2009) Derbi


offf sinirliyim küllük üstünde sigara söndüresim var. Gerçi senin doğana çok aykırı değil bu durum, işkenceye girmez. Dün gece yine binbir katakulliyle Fener-Cimbom maçını izledim. İçimde kala kala umut kırıntıları kalmıştı daha önceki 9 maç yüzünden. Yok arkadaş olmayınca olmuyor. Bu adamlara şansımız tutmuyor yahu. Kıçlarına çarpıyo başlarına çarpıyo o top o lanet olası top bizim ağlarla buluşuyor.

Karadenizdeki balıkçılar bizim ağlardan çıkan toptan daha az balık çıkarmışlardır ağlarından. Uyy uşağum kadıköy bu sene sağlam gol yaptı.

Derbilerde ki en kötü durumlardan birisi de futbol bilgisi fakiri kızların, nasıl koyduk ama demeleridir.

-Nooldu Yekta nasıl yendik ama?
-Fenerlimiydin sen?
-Eeee ne sandın kanım sarı-lacivert akar
-Fenerin kalesinde kim var?
-Rüştü

Futbol Rüşt'ünü ispatlayamamış bu gençler, eksinin altındaki futbol bilgisine sahip olsalar bile sinir bozmaya yeterler. Sinek küçüktür ama mide bulandırır hesabı.

Haa ister 6 yiyelim ister 10 içimizdeki cimbom sevgisi tabiki bitmez. Fenerlilerin hayattaki tek başarısı bizi yenmekken bizim gözümüz avrupada. Vizyon meselesi. Hayatındaki en büyük Avrupa başarısı vapurla karşıya geçip Galatasaray'ı yenmek olan bir takımla daha fazla muhattap olmak istemiyorum küllük.

Tavukgillerden Yekta'nın yine uykusu geldi. Bu memurluğun memnun etmeyen tek yanı saat 11 dedinmi üst dudakla alt dudak arasındaki mesafenin gitgide açılması. Esneme katsayısı saat ilerledikçe artıyor. Ha birde sakal traşı olmak unutulmuşsa seyreyle Çin işkencesini. Gözler küçük ağız her 2 dakkada bir esniyor. Chun Li'den bir farkın yok tip olarak ama cildini kesmeden kıllardan kurtulman lazım. Çok kıl bir durum cidden.

Neyse küllük bu kadar lafını etmişken traş olup yatmak farz oldu artık. Sende uyu artık küllerinden doğ yarın sabah. Byeeee

Hiç yorum yok: