KELIME OYUNLARI ...... KEL iME KOYUNLARI....KELİMELİ UNLU MAMÜLLERİ..........K.ELİME OY OY OY UMA THURMAN LARI...

küllük (29 Ekim 2009) Bayram

Selam küllük yine başbaşayız. Öncelikle bayramların en muhteşemi cumhuriyet bayramın kutlu olsun. Bayramların en sevdiğim yanı tatil olmalarıdır. Herkes dört gözle dini olsun milli olsun bayramların gelişini dört gözle bekler.

Yeni yıl takvimlerinde ilk bakılan her zaman bayram günleridir. Yuvarlak içine alınır bitmeye yüz tutmuş tükenmez kalemle. Çeşitli tahminler yapılır takvim üstünde basık memur ofislerinde. Bunların en olmazsa olmazı, bayramların haftasonuyla birleştirilmesi ihtimalidir. Bayram pazartesi bitse bile memur da bir umut vardır. Sanki iş olduğu zaman çok çalışıyor da bir de tatil istiyor.

Bugün o güzel bayramlardan en güzeliydi. Perşembe olmasından dolayı bir umut birleşirmi diye baktık haber bültenlerine. Ama şunu fark ettik ki 9 gün tatil yapmak için dini bayram içinde bulunmak gerekiyormuş. 30 gün oruç tutarsan hangi gün olursa olsun 9 gün tatil helal olsun. Ataların yokluk içinde yeni bir ülke kursunlar. İki Türk Yıldızlarını uçur ertesi gün iş.

Bugünün en güzel sahnesi kesinlikle İstanbul'daki Havai Fişek gösterisiydi. Dünyanın gezmek için en güzel yaşamak içinse gereksiz şehri İstanbul parlakken ayrı bir güzel. Havai Fişek denemeleri ilk kez Hawai adalarında denenmiş. İsmi ordan geliyormuş. Denenme amacı ise uçaklara yol göstermekmiş.

Blogu okuyan iki elin parmaklarını geçmeyen okuyucu arkadaşlar. Yukardaki şeye inandıysanız bu blogu bi daha okumayın. Küllük senin inanmıycağını biliyorum senin kafan çalışır çünkü benim dostumsum. Hadi görüşürüz adamımmmm

Hiç yorum yok: